Koostis:
2 dl punaseid läätsi
1 tl õli
1 keskmine sibul
1-2 küünt küüslauku
100 g spinatit
0,25 tl valget pipart
0,5 tl jahvatatud sinepiseemneid
1 tl kurkumit ja/või karrit
väike tükike kaneelikoort
1 loorberileht
0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid
400 g purustatud tomatit (1 väiksem konservipurk)
soola
Serveerimiseks
1 sidrun
pisut peterselli
Keeda läätsesid pakil oleva juhise järgi. Lisa soola natuke. Samal ajal kuumuta õli. Prae sibul ja küüslauk kuldkollakaks. Lisa panile spinat ja maitseained ning kuumuta veel umbes 3 minutit. Seejärel lisa tomatikonserv ja hauta vaiksel tulel u 15 minutit. Keera kuumus maha ja lisa keedetud ja kurnatud läätsed. Lisa juurde maitseid kui väheseks jäi. Serveeri sidrunisektoriga (millest iga sööja pigistab ise mahla paja peale) ja peterselliga.
2 dl punaseid läätsi
1 tl õli
1 keskmine sibul
1-2 küünt küüslauku
100 g spinatit
0,25 tl valget pipart
0,5 tl jahvatatud sinepiseemneid
1 tl kurkumit ja/või karrit
väike tükike kaneelikoort
1 loorberileht
0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid
400 g purustatud tomatit (1 väiksem konservipurk)
soola
Serveerimiseks
1 sidrun
pisut peterselli
Keeda läätsesid pakil oleva juhise järgi. Lisa soola natuke. Samal ajal kuumuta õli. Prae sibul ja küüslauk kuldkollakaks. Lisa panile spinat ja maitseained ning kuumuta veel umbes 3 minutit. Seejärel lisa tomatikonserv ja hauta vaiksel tulel u 15 minutit. Keera kuumus maha ja lisa keedetud ja kurnatud läätsed. Lisa juurde maitseid kui väheseks jäi. Serveeri sidrunisektoriga (millest iga sööja pigistab ise mahla paja peale) ja peterselliga.
Comments
Post a Comment