Vürtsikas kikerhernesalat

Koostis
1sp õli
pool purki kikerherneid (400g purk)
1 sl karripulbrit
1 sl sojakastet
0,5 topsi soja majoneesi (poes nimega „Soja salatikaste“, Prismast sai)
0,5 avokaadot
u 1/3 jääkapsast või mõnda muud kapsalist
kirsstomateid või granaatõunaseemneid
basiilikut kaunistamiseks
Valmistamine
Vala kuumale pannile natuke õli ning lisa pestud ja kurnatud kikerherned. Prae neid 2–3 minutit, lisa karripulber ja sojakaste. Sega kõik läbi ja prae veel minut. Lisa sojamajonees, sega ja kuumuta minutike. Eemalda pann tulelt ja lase segul natuke jahtuda. Eemalda avokaadolt kivi ja tükelda. Lisa granaatõunaseemned või kirsstomatid. Haki jääkapsas. Sega praetud kikerherned ülejäänud koostisosadega läbi ning lisa värske rebitud basiilik. Soovi korral viimistle maitset veel natukese sojakastmega.

Lisaks sobib lisada, pannil 3-4 minutit kuumutatud brokkolit.

Minu uus lemmiksalat :)

Originaalretsept

Comments

  1. Marge, mul on väga hea meel näha, et Sulle minu retsept meeldis ja seda ka oma blogis jagasid. Palun ainult nüüd ja edaspidi, et märgiksid alati juurde ka originaalretsepti allika, ehk siis antud juhul:

    http://www.taimetoit.ee/2011/12/vurtsikas-kikerherne-avokaado-salat.html

    ReplyDelete

Post a Comment