Martsipani tort

Tordipõhi (ahjuplaadile mõõtmetega: 28x32):
5 suurt muna
5sl jahu
7sl suhkrut

Valmistamine:
Munad vahule vahustada suhkruga. Lisada jahu ja vahustada läbi. 175 kraadises ahjus u 15 min(oleneb ahjust).

Tegin 3 põhja.

Kihtide vahele:
Kohupiim
Vahukoor
Hapukoor
Suhkrut
Maasikaid
Mustikaid

Viimane kate (martsipani alla)-võikreem:
250 g võid 82%-line
100 g kondenspiima
150 g tuhksuhkust
Vanillisuhkrut

Valmistamine:
Pehmenda ja vahusta või. Lisa sõelutud tuhksuhkur, kondenspiimaga segatud vanillsuhkur. Vahustatud või ja kondenspiima temperatuurid peavad olema samad, siis seguneb või paremini ja saad kvaliteetsema tulemuse.

Katteks:
500g martsipani


Comments