Põhi:
200g digestive küpsiseid
70g võid
0,5tl lahustuva kohvi pulbrit
Täidis:
400g maitsestamata toorjuustu
250g hapukoort
2 muna
1,5dl tuhksuhkut
1tl vanillisuhkrut
3tl lahustuva kohvi pulbrit
3tl želatiinipulbrit+3sl vett või 6 zelatiinilehte
Valmistamine:
Purusta küpsised. Sulata või ja lisa sellele lahustuva kohvi pulber, sega lahustumiseni. Sega küpsisepuru sisse. Pane 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse küpsetusvormi.
Pane želatiin veega paisuma, seejärel sulata vesivannil. Lisa kohvipulber ja sega lahustumiseni. Jahuta.
Sega kokku ülejäänud koostisosad ja siis lisa segule želatiini-kohvisegu. Sega korralikult läbi ja kalla küpsisepõhja peale.
Pane külma vähemalt 5 tunniks.
Komentaarid:
Mõnus kohvimaitseline, väga mõnusa kreemise tekstuuriga.
200g digestive küpsiseid
70g võid
0,5tl lahustuva kohvi pulbrit
Täidis:
400g maitsestamata toorjuustu
250g hapukoort
2 muna
1,5dl tuhksuhkut
1tl vanillisuhkrut
3tl lahustuva kohvi pulbrit
3tl želatiinipulbrit+3sl vett või 6 zelatiinilehte
Valmistamine:
Purusta küpsised. Sulata või ja lisa sellele lahustuva kohvi pulber, sega lahustumiseni. Sega küpsisepuru sisse. Pane 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse küpsetusvormi.
Pane želatiin veega paisuma, seejärel sulata vesivannil. Lisa kohvipulber ja sega lahustumiseni. Jahuta.
Sega kokku ülejäänud koostisosad ja siis lisa segule želatiini-kohvisegu. Sega korralikult läbi ja kalla küpsisepõhja peale.
Pane külma vähemalt 5 tunniks.
Komentaarid:
Mõnus kohvimaitseline, väga mõnusa kreemise tekstuuriga.
Comments
Post a Comment