Toorjuustu-shokolaadi trühvlid

Koostis:
200g mõrušokolaadi (70% kakaosisaldust)
150g toorjuustu
50g tuhksuhkrut
1/4tl soola
1/5tl tšillipulbrit
viimistlemiseks 100g tuhksuhkrut ja 50g kakaod

Valmistamine:
Sulata shokolaad vesivannil. Hõõru toorjuust pehmeks, lisa tuhksuhkrur ja sega veel. Lisa juurde sulatatud shokolaad, sool ja tšilli, soovikorral rummi või muud likööri. Sega läbi. Pane külmkappi mõneks ajaks(u 30-40 min). Jälgi, et väga kõvaks ei läheks. Peaks olema selline töödeldav mass. Vormi käte vahel soovitud suurusega pallid, veereta tuhksuhkru-kakao segus. Pane külmkappi tahkuma mõneks tunniks.

Pilt laenatud siit ajutiselt. Kuna kui fotoaparaadi välja võtsin, olid juba ostas :P

Comments