Penne shokolaadi, pistaatsiapähklite, mascarpone ja caprino'ga

u 4-5-le inimesele
Koostis:
350g penne-pastat
2sl oliivõli
1 väike valge sibul
2sl piima
1l kuiva valget veini
soola

Kahe juustu kaste:
90g valget shokolaadi
75g pistaatsiaid
125g mascarpone't
60g värsket caprino't(pehme kitsejuust)
2sl piima
90g tumedat shokolaadi

Valmistamine:
Kuumuta keskmises potis õli ja prae hakitud sibul klaasjaks. Kalla potti penned ja sega keskmisel tulel u 2 min, et masta maitse endasse imaks. Lisa piim, vein ja 1tl soola. Aja keema ja keeda pasta al dente. Nõruta ja tõsta soojendatud serveerimiskaussi. Vala peaele kaste. Sega läbi. Raputa peale riivitud shokolaadi ja serveeri kuumalt.
Juustukaste: Jahvata pistaatsiad köögikombainis peeneks. Sulata valge shokolaad veevannis, vaevu keevas vees. Võta tulelet ning sega juurde mascarpone, caprino, piim ja pistaatsiad.

Kommentaarid:
Tumedat shokolaadi panin u 1/4, kuna kogus tundus hirmsuur :D
Omapärane ja huvitav. Vaheldus tavapärasele soolasele pastale :) Kuid kordamisele samasugusena ei läheks.

Comments