Koostis(ühele):
1 laim
2 sl suhkrut (fariini või tumedat)
4 cl Cachaça (suhkruroo mahlast valmistatud alkohol)
purustatud jääd
Valmistamine:
Lõika laim kaheksaks. Tambi laim ja suhkur klaasi põhjas segamini. Lisa Cachaça ja umbes 2 dl purustatud jääd. Sega. Serveeri lühikesest ja laiast klaasist laimi ja kõrrega.
Kommentaarid:
Hea sooja suve jook :P Võrreldes caipiroskaga, siis suurt vahet küll ei täheldanud.
1 laim
2 sl suhkrut (fariini või tumedat)
4 cl Cachaça (suhkruroo mahlast valmistatud alkohol)
purustatud jääd
Valmistamine:
Lõika laim kaheksaks. Tambi laim ja suhkur klaasi põhjas segamini. Lisa Cachaça ja umbes 2 dl purustatud jääd. Sega. Serveeri lühikesest ja laiast klaasist laimi ja kõrrega.
Kommentaarid:
Hea sooja suve jook :P Võrreldes caipiroskaga, siis suurt vahet küll ei täheldanud.
Comments
Post a Comment