Kama toorjuustukook

Põhi
180g Selga küpsiseid
70g võid

Täidis:
300g toorjuustu
2dl rõõska koort (35%)
3dl hapukoort
4spl kamajahu
1dl suhkrut
4tl želatiini (13 grammi)

kaunistuseks kamašokolaadi

Valmistamine:
Purusta küpsised, sega sulavõiga, suru 24cm koogivormi põhjale. 
Täidise jaoks sega toorjuust, hapukoore ja kamajahuga. Vahusta vahukoor suhkruga, ning sega kõik kokku.
Zelatiin pane 10ks minutiks külma vette paisuma. Siis sulata kuumavee vannis. Jahuta pisut, nirista segades massi hulka. Kalla vormi ja pane külmkappi tahenema.
Kaunistuseks riivi peale kama shokolaadi, mida rohkem seda uhkem :P

Kommentaarid:
Väga hea tort, teen kindlasti veel, mmm

Comments

  1. Mmmmm looks yummi, proovi ka kooke ilma suhkruta. ;)

    ReplyDelete
  2. Annad ehk mõne retsepti, kus suhkrut sees pole :P ?

    ReplyDelete

Post a Comment