Brownie toorjuustu kook vaarikavahuga

Koostis:
Brownie:
200g tumedat shokolaadi
200g võid
180g tuhksuhkrut
3 muna
110g jahu

Toorjuustukiht:
400g toorjuustu
120g tuhksuhkrut
0,5tl vanilliekstrakti
2 muna

Kate:
300ml vahukoort
200g vaarikaid
suhkrut maitse järgi

Valmistamine:
Sulata vesivannil 200 g shokolaadi. Samal ajal vahusta 200 g toasooja võid 180 g tuhksuhkruga, lisades lõpupoole ükshaaval 3 muna. Seejärel lisa tasapisi 110 g sõelutud jahu, kõige lõpuks sulashokolaad.
Kalla 28 cm koogivormi.

Toorjuustukihi tarvis vahusta 400 g toorjuustu 120 g tuhksuhkruga (+ pool tl vaniljeekstrakti), lisades ükshaaval kaks muna.
Kalla shokolaadikihi peale.

Küpseta 170kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni cheesecake on tahenenud ja äärtest kuldne. Tõsta paariks tunniks või üleööks külma.

Katte jaoks vahusta 300 ml vahukoort suhkruga, lisa lõpupoole 150 g vaarikaid (külmutatud, sulatatatud). Kata kook vaarikavahuga ja kaunista järelejäänud vaarikatega.

Kommentaarid:
Suurepärane tort. Vorm on 26cm, sp tundus browniepõhi natuke paks...
Teen veel seda :P

Comments

  1. See Londonis asuva Hummingbird Bakery tort on üks väga hea tort tõesti :)

    ReplyDelete

Post a Comment