Koostis:
300ml vahukoort
0,5purki(200g) magusat kondenspiima
200ml astelpajupüreed
Valmistamine:
Astelpajupüree: marjad saumiksriga püreestada, pressida püree läbi sõela.
Koor vahustada pehmeks vahuks, lisada kondenspiim, vahustada segamini. Lisada astelpajupüree, segada. Panna karpi ja sügavkülma. Sega tunniste vahedega u 3-4x jäätist.
Kommentaarid:
Segasin ainult 1 korra, jäätisesse jäid jääkristallid sisse ja oli häästi kõva. :) Aga maitse oli super. Suurepärane jäätis, järgmine kord segan rohkem, ehk jääb pehmem.
300ml vahukoort
0,5purki(200g) magusat kondenspiima
200ml astelpajupüreed
Valmistamine:
Astelpajupüree: marjad saumiksriga püreestada, pressida püree läbi sõela.
Koor vahustada pehmeks vahuks, lisada kondenspiim, vahustada segamini. Lisada astelpajupüree, segada. Panna karpi ja sügavkülma. Sega tunniste vahedega u 3-4x jäätist.
Kommentaarid:
Segasin ainult 1 korra, jäätisesse jäid jääkristallid sisse ja oli häästi kõva. :) Aga maitse oli super. Suurepärane jäätis, järgmine kord segan rohkem, ehk jääb pehmem.
Comments
Post a Comment