Küprukad

Koostis:
4 dl pannkoogijahu
200 g võid
200 g kohupiima
juustu

Valmistamine:
Lõika juustust 48 kangi pikkusega 2 cm.
Hõõru jahu, kohupiim ja või ühtlaseks tainaks ja pane tunniks külmikusse tahenema. Jaota tainas kolmeks. Rulli ümmarguseks ja lõika iga osa 16 sektoriks. Iga sektori laiemale otsale aseta juustukang.
Keera rulli, näpista otsad hoolega kinni, et juust välja ei voolaks. Küpseta ahjus kuldseks, kuni juust on küpruka sees sulanud.

Kommentaarid:
Väääga head, sisse saab peale juustu panna mida iganes, sinki, õunu jne...


Comments

  1. Tore lugeda, et ma pole ainuke, kes selle retsepti 1980ndate Sädemest kõrvale pannud on :) Tõeliselt mõnusad ampsud. Ma pannkoogijahu muidu kunagi ei osta (pannkooke teeme ikka n-ö nullist), aga nende küpsiste jaoks toome ikka aeg-ajalt koju :)

    ReplyDelete

Post a Comment