Koostis:
200 g nuudleid
500 g hakkliha
1 kuni 2 küünt küüslauku
2 tomatit
200 g kodujuustu
1 dl 10% rõõsk koort
1 dl hakitud rohelist sibulat
100 g riivjuustu
soola
musta pipart
Valmistamine:
Keeda nuudlid poolpehmeks ja nõruta. Pruunista hakkliha, maitsesta soola-pipraga. Lisa purustatud küüslauk ja tükeldatud tomatid. Hauta 3-4 minutit ning tõsta tulelt. Sega hulka kodujuust, rõõsk koor, hakitud roheline sibul ja nuudlid. Pane segu võiga määritud ahjuvormi ning raputa üle riivitud juustuga. Küpseta ahjus 180°C juures 20-25 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid:
Vääga hea vorm. Tegin ilma tomatiteta ja sibula asemel panin tilli.
200 g nuudleid
500 g hakkliha
1 kuni 2 küünt küüslauku
2 tomatit
200 g kodujuustu
1 dl 10% rõõsk koort
1 dl hakitud rohelist sibulat
100 g riivjuustu
soola
musta pipart
Valmistamine:
Keeda nuudlid poolpehmeks ja nõruta. Pruunista hakkliha, maitsesta soola-pipraga. Lisa purustatud küüslauk ja tükeldatud tomatid. Hauta 3-4 minutit ning tõsta tulelt. Sega hulka kodujuust, rõõsk koor, hakitud roheline sibul ja nuudlid. Pane segu võiga määritud ahjuvormi ning raputa üle riivitud juustuga. Küpseta ahjus 180°C juures 20-25 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid:
Vääga hea vorm. Tegin ilma tomatiteta ja sibula asemel panin tilli.
Comments
Post a Comment