Tatra-hakklihahautis

KOOSTIS:
3 dl tatart
2 porgandit
1 sibul
300 g hakkliha
5 shampinjoni
2 küünt küüslauku
soola
pipart

VALMISTAMINE:
Keeda tatar vees pehmeks ja maitsesta soolaga. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, puhasta ning haki sibulad ja küüslauk. Pese shampinjonid ja haki. Pruunista pannil õlis sibul, küüslauk ja seened. Tõsta kõrvale. Prae hakkliha ja porgand, hauta kaane all u 10 min, maitsesta soola ja pipraga. Lisa seened ja sibul. Hauta veel natuke. Kõige lõpus lisa tatar. Sega läbi, hauta veel natuke. Maitse, kui vaja, lisa soola.

KOMMENTAARID:
Kõiki koostisosi võib vabalt muuta, koguseid nt. Väga lihtne ja maitsev toit.

HINNE: 5


Comments