Kaneelisaiad

TAIGEN:
50g pärmi
2muna
1kl piima
um 5kl jahu
100g võid v margariini

Pärmile lisada u 2 tl suhkrut, et see sulaks ära. Siis lisada soe piim, juurde kloppida munad, lisada jahu ja lõpuks sulatatud või. Nüüd sõtkuda, kuni taigen kausi küljest lahti tuleb ja enam käte külge ei jää. Tainas panna pooleks tunniks külmkappi kerkima. Selle aja sees saad ette valmistada täidise.

TÄIDISEKS VAHELE:
100g võid
1kl suhkrut
kaneeli

Sulata või, sega juurde suhkur ja kaneel.
Võta kapist tainas ja rulli lahti neljakandiliseks, sinna peale määri laiali täidis. Keera tainas rulli ja lõika u 1,5 cm laiusteks seibideks. Lao pannile küpsetuspaberile rullid. Puista peale puru. Küpseta ahjus 200 kraadi juures u 15 min.

PURU PEALE:
1,25 dl jahu
0,5 dl fariinisuhkur
1 tl kaneel (jahvatatud)
0.25 tl sool
50 g või

Puru jaoks sega omavahel jahu, fariinsuhkur, kaneel, sool ja pähklid. Lisa külm või ja näpi kiirelt purutaoliseks massiks.

KOMMENTAAR: Vääga head :P

HINNE: 5




Comments