Rosina shokolaadi kringel

TAIGEN:
50g pärmi
2muna
1kl piima
um 5kl jahu
100g võid v margariini

VALMISTAMINE:
Pärmile lisada u 2 tl suhkrut, et see sulaks ära. Siis lisada soe piim, juurde kloppida munad, lisada jahu ja lõpuks sulatatud või. Nüüd sõtkuda, kuni taigen kausi küljest lahti tuleb ja enam käte külge ei jää. Tainas panna pooleks tunniks külmkappi kerkima. Selle aja sees saad ette valmistada kringli vahele pandava kreemi.

TÄIDISEKS VAHELE:
100g võid
1kl suhkrut
2spl kakaod
kaneeli

Sulata või, sega juurde suhkur ja kakao.
Võta kapist tainas ja rulli lahti neljakandiliseks, sinna peale määri laiali täidis ja raputa peale soovi korral kaneel.
Keera tainas rulli. Lõika pikuti pooleks. Põimi omavahel kaks poolt nii, et lahtilõigatud pooled jääksid üles poole. Tõsta ahjuplaadile.
Küpseta 200 kraadi juures 25 min ahju alumisel restil.

KATTEKS:
125g shokolaadi

Natuke jahtunud kringlile määri peale sulatatud shokolaad.

KOMMENTAARID:
Kõik sõid ja kiitsd :P :D

HINNE: 5


Comments

Post a Comment