Maapähkli-datli kommid

Koostis:
1 osa datleid
1 osa maapähklivõid
usun, et kõik muu hea sobib veel lisamiseks (rosinad, muud pähklid jne)

u120g tumedat shokolaadi

Valmistamine:
Retsepti leidsin kunagi internetist, enam ei mäleta, kus täpselt.
Tükeldasin datlid (kasutasin pehmeid datleid ja umbes 2 suurt peotäit), köögikombaini lisasin datlitükid ja maapähkilvõi (ka umbes sama palju, 2 kuhjaga supilusikat). Purustasin ühtlaseks massiks. Veeretasin pallid. Panin korraks sügavkülma, et shokolaadi sees oleks parem veeretada. Sulatasin vesivannil shokolaadi. Veeretasin pallikesed shokolaadis ja küpsetuspaberiga kaetud lõikelauale tahenema, külmkappi. Säilitada külmkapis. Mõnele kommile lisasin pähkli kaunistuseks ka :). Suurepärased kommid. Sain 26 kommi.


Comments