Kõrvitsakarri

Originaalretsept siin

Mina tegin omamoodi, kuna kõiki asju polnud. Riisiga serveerida.
Koostis
3 spl päevalille- või rapsiõli
2-3 spl  punase karri pastat
1sibul
1 tl jahvatatud kardemoni
1 spl sinepiseemneid
u 800 g  värsket kõrvitsat
250 ml vett
300 ml kookospiima
1 konserv kikerherneid
kurkumi, karrit, koriandrit väheke
veidi soola

Valmistamine:
Lõika kõrvits u 1cm kuubikuteks. Tükelda sibul, prae pannin õliga u 2 min, lisa karripasta ja maitseained. Kuumuta mõni minut. Lisa vesi ja kookospiim ning kõrvitsatükid. Hauta kuniks kõrvits pehme, nii 10 min. Kikerherned ka lisa vahepeal. Maitse, kui midagi puudu maitses, lisa juurde.
Maitses hästi, järgmine kord panen rohkem karripastat ja maitseaineid, kuna serveerisin riisiga ja riis oli mage, siis kogu kooslus nagu vajas rohkem maitset. Aga kindlasti teen veel.



Comments