Koostis:
250 g Camembert või Brie juust
1 tk muna
1 dl Riivsai
praadimiseks võid
Lisand:
Vaarikatoormoos/maasikatoormoos/murakamoos
Valmistamine:
Klopi muna desserttaldrikus kergelt kahvliga lahti. Puista teisele taldrikule riivsai. Lõika juust sektoriteks. Kasta juustusektorid kahvliga esmalt munasse, seejärel aga riivsaiasse. Prae kuumas võis mõlemalt poolt pruuniks ja tõsta köögipaberile, et liigne rasv välja nõrguks. Serveeri kohe järelroaks koos külma vaarikakeedisega
Kommentaarid:
Kasutasin 125g Camembert juustu. 4 tükki sain. Maasikatoormoosiga, täitsa hää, omapärase maitsega.
250 g Camembert või Brie juust
1 tk muna
1 dl Riivsai
praadimiseks võid
Lisand:
Vaarikatoormoos/maasikatoormoos/murakamoos
Valmistamine:
Klopi muna desserttaldrikus kergelt kahvliga lahti. Puista teisele taldrikule riivsai. Lõika juust sektoriteks. Kasta juustusektorid kahvliga esmalt munasse, seejärel aga riivsaiasse. Prae kuumas võis mõlemalt poolt pruuniks ja tõsta köögipaberile, et liigne rasv välja nõrguks. Serveeri kohe järelroaks koos külma vaarikakeedisega
Kommentaarid:
Kasutasin 125g Camembert juustu. 4 tükki sain. Maasikatoormoosiga, täitsa hää, omapärase maitsega.
Comments
Post a Comment